Alege ferestre termopan de calitate

Renovarile sunt in toi, in special pentru ca sezonul estival este abia in prima jumatate, drept pentru care m-am gandit ca recomandarile sunt binevenite. Iara daca nu doriti sa le spuneti recomandari, atunci priviti-le ca pe niste idei, demne de luat in seama.

Uneori, avem asteptari atat de mari de la noi dar si de la caminul nostru, incat ne dorim mai mult decat o simpla varuire sau un covor schimbat. Cateodata ne dorim schimbari radicale care sa ne transforme casa si sa simtim, la sfarsit ca parca ne-am cumparat casa noua cu bani putini. Secretul insa, este altul, cum sa faci asta cu bani putini, cu bun gust si calitate.

Unul dintre primele sfaturi pe care le-am auzit, cand am pus aceasta intrebare a fost sa caut producatori romani. Locali, daca se poate.  De ce? Pentru ca acestia au produse de calitate superioara, intocmai mai producatorii straini care exporta la noi in tara, numai ca poti gasi produsele necesare, la pret de producator, transportul nemai reprezentand o problema majora. Cu cat producatorul de afla mai aproape de tine, cu atat mai accesibila va fi calitatea pentru tine. Ce inseamna asta? Inseamna ca trebuie sa cauti producatori de vopseluri si varuri lavabile, in imediata ta vecinatate, la fel si producatori de usi si ferestre termopan sau producatori de mobila si textile. Retine, cu cat sunt mai aproape de tine cu atat mai ieftina va fi intreaga renovare.

Este adevarat ca uneori calitatea poate fi mai mult un deziderat decat un vis devenit realitate pentru mult producatori romani, insa daca gasesti acei producatori romani care nu fac rabat de la calitate, te poti considera norocos.

Mai ai o posibilitate, aceea de a cauta parteneri ai marilor producatori romani, in localitatea ta, sau intr-o localitate mai apropiata de tine. Fiind circuit inchis, vei beneficia de acelasi pret ca si cum ai fi cumparat direct de la sursa. E simplu si sigur.

Este natural sa nu iti doresti calitate proasta cand vine vorba de casa ta, este natural sa iti doresti ce e mai bun, atat cat iti permite bugetul, tocmai de aceea exista atat de multe variante de a te descurca cu bugetul stabilit. Nu trebuie sa dispui de zeci de mii de euro pentru a-ti renova casa, orice suma pe care ai pregatit-o deja, fiind suficienta. Fie ca vorbim de usi si ferestre termopan, care pot fi ceva mai scumpe, fie ca vorbim despre mobila, care poate fi la fel de costisitoare, uneori, un buget mediu ar trebui sa fie de ajuns. Nu este suficient sa iti faci planuri pe care mai apoi sa nu le poti duce la indeplinire. Este important sa iti calculezi in linii mari cheltuielile, pentru a nu avea surprize ulterioare. Desigur, nu poti face aceasta estimare daca nu stii pretul pietei, asa ca te sfatuiesc sa te duci la cele mai apropiate reprezentante ale producatorilor romani pentru produsele care te intereseaza si incepe sa calculezi. In functie de perioada in care te gandesti sa cumperi, poti beneficia de promotii, reduceri sau servicii gratuite (transport, instalare sau reparatii ulterioare). Producatorii romani vor sa fie la nivelul pe care tu il astepti, astfel ca nu trebuie sa cauti ce iti doresti prea departe de casa. Pentru mai multe detalii despre producatori romani de termopane, citeste aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *