Bannerele, un ajutor in promovarea afacerii dumneavoastra

Pentru tinerii antreprenori ce doresc sa isi promoveze afacerea am gasit o solutie cu o eficienta de 100%. Afisarea unor bannere de mari dimensiuni cu numele afacerii  dumneavoastra va poate mari popularitatea in randul potentialilor clienti. Pentru o investitie pe termen lung, este important ca atat materialul cat si cerneala utilizate sa fie de calitate.

Unul dintre cele mai calitative si recomandate materiale pentru aplicatii outdoor, panouri,  printuri digitale si bannere de mari dimensiuni este Frontlit-ul. Un material flexibil care, inainte de imprimare, este alb mat ce este compus dintr-o tesatura de poliester, potrivit pentru panourile luminate din fata. Frontlit-ul poate fi de diferite grosimi: 410 g/mp, 440 g/mp, 450 g/mp, 510 g/mp. Aceste atribute  pot definitiva calitatea materialului si durabilitatea in timp al acestuia.

Materialul Blockout, perfect pentru panourile stradale, bannere, aplicatii de interior sau exterior precum si panouri directionale, si acesta are diferite grosimi: 510 g/mp, 560 g/mp si 610 g/mp. Este un material compus din tesaturi de poliester special, in 3 straturi, stratul din mijloc fiind unul negru, acesta oferindui opacitate si putand fi printat pe ambele fete.

Mesh este materialul ce este utilizat pentru aplicatii outdoor, ce pot fi afisate pe fatadele cladirilor, in treptul geamurilor, vitrinelor cat si pe schele si cladiri cu suprafata vitrata. Material flexibil ce este copus din tesaturi de poliester special. Prezinta orificii perfecte pentru aplicatiile outdoor. De asemenea acesta este disponibil in mai multe grosimi: 270 g/mp, 310 g/mp si 370 g/mp.

Un alt material utilizat pentru aplicatiile luminoase, ce este compus din tesaturi de PVC si poliester este Backlit-ul. Acesta are o suprafata de culoare alba, mata si permite uscarea rapida a printurilor si o difuzie a luminii excelenta. Disponibil in mai multe grosimi, acestea variand in functie de cerintele si preferintele dumneavoastra: 370 g/mp, 440 g/mp, 450 g/mp, 610 g/mp.

De asemenea bannerele de calitate si de durata, pe langa materialul folosit, mai au si alte caracteristici si elemente ce le definesc calitatea. Cerneala ce se imprima pe material este si ea una importanta, stabilind durabilitatea imaginilor imprimate si asigurandu-va ca ati facut o investitie buna, ce va rezista de-a lungul timpului. Exista mai multe tipuri de cerneluri ce sunt utilizate in acest domeniu.

Cerneala pe baza de solvent ofera caliatatea imaginii chiar si la rezolutii mari, este durabila in timp (cca. 3-4 ani) si rezistenta la conditiile vremii de afara. Gama de culori este una larga, reusind sa reproduca si cele mai fine tonuri si nuante ale culorilor. De asemenea costurile de productie sunt mici iar timpul de printare este redus.

O alta categorie de vopsele sunt cele UV, acestea sunt pe baza de apa, rezultatul final prezinta culorile lipsite de stralucire ceea ce o face perfecta pentru aplicatiile outdoor, iar rezistenta UV v-a face ca intentitatea culorilor sa nu se piarda in timp. Iar cel de-al treilea tip de cerneala este cea latex, aceasta fiind ceva mai inovator si ecologic.

Cerneala latex are in compozitie 90% apa si 10% pigmenti de culoare, este rezistenta in timp, la zgarieturi si la conditiile de mediu. Insa acestea nu se pot printa pe Mesh sau steaguri.

Nu uitati! Cautati sa faceti o investitie de calitate si de durata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *