Benzile transportoare fitness, ideale pentru a face miscare

Stilul nostru de viata este unul sedentar, in ultimii ani, tocmai pentru ca petrecem ore in sir pe scaune, in fata calculatoarelor sau folosim masinile cu orice ocazie.

Practic, nu mai obisnuim sa facem miscare si sa ne plimbam zilnic in aer liber, nici macar pentru cateva minute. Unele obiceiuri sunt complet nesanatoase, daca este sa privim cateva statistici ingrijoratoare.

Obezitatea este un fenomen din ce in ce mai des intalnit, in cazul tuturor categoriilor de varsta, ca urmare a lipsei de miscare.

Daca vrem sa facem mici schimbari in activitatile noastre de zi cu zi, atunci putem opta pentru benzi transportoare fitness. Aceste dispozitive pot fi montate si acasa, pentru a-le avea la indemana ori de cate ori ne dorim.

Benzile reprezinta o modalitate foarte buna de a face cati mai multi pasi, in fiecare zi, reusind astfel sa scapam de kilogramele in exces si sa avem un corp cat mai zvelt.

 

Antrenamentul cu benzi transportoare fitness

Ori de cate ori ne dorim sa facem sport, prima data ne vine in minte banda fitness, fiind un dispozitiv foarte apreciat, in intreaga lume.

Vorbim despre un aparat de fitness ce ne ajuta sa facem cat mai mult sport si sa ardem caloriile acumulate. Acesta ne ajuta sa ne crestem rezistenta musculara si sa eliminam depozitele de grasime din organism.

Fie ca mergem pe banda sau o setam la intensitate mai mare, rezultatele nu intarzie sa apara, pentru ca orice tip de activitate fizica este benefica pentru organism.

In prezent, aparatele din aceasta categorie sunt performante, deci avem posibilitatea de a seta atat viteza, cat si perioada de incalzire, observam in acelasi timp si numarul de calorii arse.

Din simplul fapt ca vorbim despre o suprafata controlabila, este mult mai sigur sa facem sport fara sa ne accidentam.

Atunci cand alergam prin parc sau pe poteci, putem chiar sa alunecam sau sa ne impiedicam de diferite obiecte si sa ne lovim.

Ei bine, in timpul antrenamentelor pe banda, nu exista nici cel mai mic risc, tocmai de aceea, acest aparat poate fi utilizat de toate categoriile de varsta.

 

Impactul sportului asupra starii noastre de sanatate

Pentru efectuarea exercitiilor de tip cardio, banda transportoare fitness este o varianta de luat in calcul, venindu-ne in ajutor. Putem lucra mai multe zone ale corpului, atat partea superioara, reprezentata de muschii pectorali si brate, cat si partea superioara, mai exact, zona coapselor si a soldurilor.

Daca initial benzile transportoare fitness se regaseau doar in salile de sport, treptat au inceput sa fie utilizate chiar si in confortul propriei locuinte, de catre tot mai multe persoane.

Este mult mai simplu sa ne amenajam chiar noi propriul spatiu unde sa facem miscare in fiecare zi, ori de cate ori avem la dispozitie cateva zeci de minute libere.

Asadar, sanatatea ar trebui sa reprezinte o prioritate pentru oricare dintre noi, iar pentru a preveni aparitia diferitelor afectiuni cardio-vasculare, miscarea este esentiala. In acest mod, nu doar ca ne mentinem greutatea in limitele normale, dar avem si un aspect mai tanar, fiind plini de energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *