Tehnici inovatoare de pedichiura in Piata Romana

Aspectul unghiilor noastre este foarte important, ceea ce inseamna ca nu doar manichiura este esentiala, ci si pedichiura.

Infrumusetarea corporala reprezinta o preocupare, pentru orice doamna si domnisoara, in fiecare luna.

Practic, intreaga noastra imagine depinde de felul in care arata unghiile de la maini si picioare. Avand in vedere acest detaliu, observam ca serviciile de pedichiura Piata Romana sunt din ce in ce mai apreciate.

Pentru ca unghiile noastre sa arate cat mai bine, avem nevoie de ajutor profesionist in acest sens.

In saloanele de specialitate regasim un personal amabil si foarte experimentat cu cele mai noi tehnici, ceea ce inseamna ca rezultatul obtinut nu poate sa fie altfel de cat de exceptie.

O sedinta de pedichiura este mult mai complexa decat credem, iar aceasta debuteaza cu o exfoliere profunda a pielii de pe picioare, folosind produse profesionale.

Prin exfoliere, aspectul pielii va fi mult mai neted si catifelat, deoarece se elimina toate celulele moarte de pe suprafata epidermei.

Cu cat pielea este mai plina de vitalitate, cu atat intreg aspectul picioarelor se imbunatateste considerabil.

Dupa ce se exfoliaza pielea, aceasta va fi hidratata in profunzime, prin aplicarea unor creme cu rol nutritiv.

Pe langa aspectul desavarsit al unghiilor, in timpul procedurii de pedichiura, ne relaxam in profunzime si uitam de problemele noastre de zi cu zi.

Ba mai mult, avem parte de un adevarat rasfat, deoarece pentru aplicarea cremelor, tehniciana ne va masa foarte bine picioarele.

Unghiile sunt deseori predispuse la aparitia bataturilor, de aceea, vor necesita o atentie sporita, indiferent de anotimp.

Chiar daca in sezonul cald, unghiile de la picioare sunt mult mai expuse, pentru ca purtam sandale, asta nu inseamna ca pe durata lunilor de iarna nu necesita un minim de ingrijire.

Pe parcursul unei sedinte de pedichiura Piata Romana, se vor cosmetiza si cuticulele unghiilor, fiind taiate cu mare atentie.

Noi acasa nu avem ustensilele necesare si nici experienta, deci putem sa ne accidentam chiar, daca vrem sa ne ocupam singure de acest aspect.

Forma unghiilor este si ea importanta, deoarece de aceasta depinde intreg aspectul lor, iar specialista noastra stie exact cum sa ne vina in ajutor.

Unghiile de la picioare se scurteaza si se pilesc cu atentie, pentru ca ele sa fie impecabile si sa nu ne deranjeze deloc in timpul mersului.

La finalul procedurii, pielea din jurul unghiilor va fi data cu uleiuri speciale, care previn deshidratarea si craparea pielii.

Nuantele le putem alege chiar noi, deoarece in saloane regasim o oferta cromatica variata, de fiecare data.

Din zecile de lacuri de unghii, cu siguranta regasim exact culoarea ce ne defineste personalitatea cel mai bine.

Astfel, putem sa observam cat de important este sa avem in permanenta grija de felul in care aratam. La centrele de manichiura-pedichiura ne simtim cel mai bine, lasand totodata o persoana calificata in domeniu sa se ocupe de unghii. Tehnicile abordate si produsele profesionale utilizate isi spun cuvantul, deci noi vom iesi de la salon multumite, de fiecare data cand mergem sa ne facem unghiile frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *